5 Simple Techniques For 4χ4

Wiki Article

Ανεμοθραύστες / Αντιανεμικά Καπό (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

Ατέρμονας: Μηχανισμός διεύθυνσης με ατέρμονα κοχλία και οδοντωτό τροχό. Μπαίνει κυρίως στα σκληροτράχηλα τζιπ γιατί είναι ανθεκτικός και μειώνει τους κραδασμούς στο τιμόνι, που προέρχονται από τις ιδιαιτερότητες του εδάφους.

Διατηρεί τις προτιμήσεις του χρήστη σε εναλλαγή σελίδων

Ακαμπτος άξονας: Δέχεται βάρη και δεν λυγίζει-σπάει. Συνδέει τις πλήμνες των δύο τροχών και τις κρατάει σταθερά μεταξύ τους, ενώ διατηρεί το διαφορικό σε σταθερή απόσταση από το έδαφος λόγω των προαναφερθέντων.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Μηχανή αναζήτησης - Ψάχνεις-Βρίσκεις

Έπειτα θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το αξεσουάρ που θα αγοράσουμε, έχει την απαραίτητη εγγύηση, για να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή συμβεί μια ζημιά.

Ελαιοραβδιστικά Τροφοδοσίες Ελαιοραβδιστικών Αυτοκινούμενα μεταφορικά καρότσια Θρυμματιστές κλαδιών Επιπλέον αγροτικός εξοπλισμός Ηλεκτρονικά κυκλώματα Εξυπηρέτηση

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Θέλεις απεγνωσμένα ένα ικανό 4X4 “τζιπάκι” αλλά διαθέτεις μικρό price range;

Ξεχάσατε τον Κωδικό; Δημιουργήστε ένα Λογαριασμό Επιβεβαιωση here Πραγματικου Χρήστη

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Καύσιμο αέριο βενζίνη ηλεκτρικός πετρέλαιο εμφάνιση όλων Φίλτρο σωματιδίων Φίλτρο σωματιδίων

Report this wiki page